Waarom RAI Keurmerk Hefbruggen?

Waarom RAI Keurmerk Hefbruggen?

Omdat de veiligheid van uw medewerkers de allerhoogste prioriteit is

Hefbruggen worden vaak zwaar belast en intensief gebruikt. Een deskundige hefbrugkeuring is van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en de vervelende gevolgen van defecten te voorkomen. Kies daarom voor de zekerheid van RAI Keurmerk Hefbruggen. De APK-hefbrugkeuring waarvan u meer mag verwachten.

Gecontroleerd door het onafhankelijke Liftinstituut

Ons keurmerk is RDW-erkend en voldoet aan alle eisen uit de laatste versie van de Europese norm NEN EN 1493. Dat spreekt voor zich. Maar we zetten nog een stap extra. Als enige RDW-erkende keurmerk laten wij de kwaliteit van onze keuringen en keurmeesters waarborgen door een onafhankelijk instituut. Dankzij regelmatige steekproeven van het onafhankelijke Liftinstituut kunnen wij de kwaliteit van ons keurmerk garanderen. Wel zo prettig in een omgeving waarin veiligheid er echt toe doet.

Gratis second opinion

We staan vierkant achter de kwaliteit van ons keurmerk. We zijn er zelfs zo zeker van, dat we kosteloos een onafhankelijke second opinion van het Liftinstituut aanbieden op de keuring van uw hefbrug. 

Aanbevolen door alle grote hefbrugfabrikanten