4-koloms hefbrug

4-koloms hefbrug

Uw 4-koloms hefbrug laten keuren? Kies voor de zekerheid van RAI Keurmerk Hefbruggen

Is het tijd voor de verplichte jaarlijkse keuring van uw 4-koloms hefbrug? Met RAI Keurmerk Hefbruggen bent u verzekerd van de meest veilige, betrouwbare en deskundige APK-keuring van 4-koloms hefbruggen.

Wat is een 4-koloms hefbrug?

De 4-koloms hefbrug is zeer geschikt als APK-hefbrug. Dankzij de rijbanen worden de wielen permanent ondersteund. De 4-koloms hefbrug is er in een mechanische- en in een hydraulische uitvoering. Verder kunt u de 4-koloms hefbrug uitbreiden met een uitlijnpakket of een wielvrijheffer in de rijbanen.

Waarom RAI Keurmerk Hefbruggen?

4-koloms hefbruggen worden vaak zwaar belast en intensief gebruikt. Een deskundige hefbrug keuring is van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en de vervelende gevolgen van defecten te voorkomen. Kies daarom voor de zekerheid van RAI Keurmerk Hefbruggen.

Ons keurmerk is RDW erkend en voldoet aan alle eisen van de Europese norm NEN EN 1493. Maar we zetten nog een stap extra. Als enige hefbrug keurmerk laten wij de kwaliteit van onze keuringen en keurmeesters waarborgen door een onafhankelijk instituut. Dankzij regelmatige steekproeven van het onafhankelijke Liftinstituut kunnen wij de kwaliteit van ons keurmerk garanderen.-

Vind een erkend keuringsbedrijf voor uw 4-koloms hefbrug

25 keuringsbedrijven door heel Nederland hebben zich aangesloten bij RAI Keurmerk Hefbruggen. Een gecertificeerde keurmeester komt langs voor een APK-hefbrug keuring van uw 4-koloms hefbrug.