Mobiele hefkolom

Mobiele hefkolom

Uw mobiele hefkolom laten keuren? Kies voor de zekerheid van
RAI Keurmerk Hefbruggen

Is het tijd voor de verplichte jaarlijkse keuring van uw mobiele hefkolom? Met RAI Keurmerk Hefbruggen bent u verzekerd van de meest veilige, betrouwbare en deskundige keuring van mobiele hefkolommen.

Wat is een mobiele hefkolom?

De mobiele hefkolom wordt vooral gebruikt in werkplaatsen voor trucks en bussen. Door het gebruik van losse kolommen kunt u een breed scala aan voertuigen heffen. De kolommen ondersteunen het wiel of ondersteunen de as van het voertuig met een speciale traverse. Moderne mobiele hefkolommen communiceren vaak draadloos met elkaar, maar er zijn ook bekabelde versies beschikbaar. Mobiele hefkolommen mogen niet worden gebruikt voor het APK keuren van een voertuig.

Waarom RAI Keurmerk Hefbruggen?

Mobiele hefkolommen worden vaak zwaar belast en intensief gebruikt. Een deskundige hefbrug keuring is van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en de vervelende gevolgen van defecten te voorkomen. Kies daarom voor de zekerheid van RAI Keurmerk Hefbruggen.

Ons keurmerk is RDW erkend en voldoet aan alle eisen van de Europese norm NEN EN 1493. Maar we zetten nog een stap extra. Als enige hefbrug keurmerk laten wij de kwaliteit van onze keuringen en keurmeesters waarborgen door een onafhankelijk instituut. Dankzij regelmatige steekproeven van het onafhankelijke Liftinstituut kunnen wij de kwaliteit van ons keurmerk garanderen.

Vind een erkend keuringsbedrijf voor uw mobiele hefkolom

25 keuringsbedrijven door heel Nederland hebben zich aangesloten bij RAI Keurmerk Hefbruggen. Een gecertificeerde keurmeester komt langs voor een hefbrug keuring van uw mobiele hefkolom.