Rijbanenhefbrug

Rijbanenhefbrug

Uw rijbanenhefbrug laten keuren? Kies voor de zekerheid van RAI Keurmerk Hefbruggen

Is het tijd voor de verplichte jaarlijkse keuring van uw rijbanenhefbrug? Met RAI Keurmerk Hefbruggen bent u verzekerd van de meest veilige, betrouwbare en deskundige APK-keuring van rijbanenhefbruggen.

Wat is een rijbanenhefbrug?

Voor het uitvoeren van APK-keuringen moet u beschikken over een rijbanenhefbrug die de wielen permanent ondersteunt. Onder andere 4-koloms hefbruggen en schaarhefbruggen vallen in deze categorie. Ook stempelhefbruggen zijn met rijbanen verkrijgbaar.

Waarom RAI Keurmerk Hefbruggen?

Rijbanenhefbruggen worden vaak zwaar belast en intensief gebruikt. Een deskundige hefbrug keuring is van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en de vervelende gevolgen van defecten te voorkomen. Kies daarom voor de zekerheid van RAI Keurmerk Hefbruggen.

Ons keurmerk is RDW erkend en voldoet aan alle eisen van de Europese norm NEN EN 1493. Maar we zetten nog een stap extra. Als enige hefbrug keurmerk laten wij de kwaliteit van onze keuringen en keurmeesters waarborgen door een onafhankelijk instituut. Dankzij regelmatige steekproeven van het onafhankelijke Liftinstituut kunnen wij de kwaliteit van ons keurmerk garanderen.

Vind een erkend keuringsbedrijf voor uw rijbanenhefbrug

25 keuringsbedrijven door heel Nederland hebben zich aangesloten bij RAI Keurmerk Hefbruggen. Een gecertificeerde keurmeester komt langs voor een APK-hefbrug keuring van uw rijbanenhefbrug.